2005; 'pappa, jag vill ha en häst..'

Den:2010-07-30 Kl: 20:05:11 / inspiration / Kommentarer: 4

... För jag vill bli travkusk!



2307; 'hemma bra, men borta bäst!'

Den:2010-07-27 Kl: 23:07:06 / blåjeans / Kommentarer: 5
Oh hej!♥ Efter hela 14 dagar är jag tillbaka hemma i Sundsvall igen.. Känns rent ut förjävligt! Kom hem i Söndags med inge internet alls så kunde inte skriva nått. Har som sagt varit längre upp i Norrland, några mil från Sundsvall och några småmil från Långsele. I en röd helt urgrym stuga med Robin och hans familj. Väldigt olik min stuga, anyways. Fotbolls spelning roade oss en aning, sent ute på kvällarna sparkade boll. Gjorde klockan, puttades, ramlade och sprang fort som blixten. Var med Robins kompis Micke och hade då och då ingenting att göra. Vi badade på en badplats som heter 'Kattrumpa' tro det eller ej, det är sant! Höll på att dö när jag hörde det för första gången. Vattnet var varmt, men det visste vi redan eftersom vi tagit en båttur med Robins kompisar. Den båtturen var min första någonsin, oh boy vad läskigt det var! Kollade på när Robin och hans vänner åkte vattenskidor och failade lite då och då. Men ett nöje var det allt! När man tänker efter så började jag sakna att vara där uppe, det var såå mycket roligare än att vara här hemma i denna lägenhet. Oh god, take me back!♥

2206; 'följer du min blogg?'

Den:2010-07-12 Kl: 22:06:39 / questions / Kommentarer: 8


Jag är nyfiken just nu ;)

Av ren nyfikenhet så vill jag gärna veta detta.

Följer du min blogg? Eller brukar du läsa den?
Vad är ditt namn?


1340; 'uppe i ingenstans..'

Den:2010-07-12 Kl: 13:41:09 / blåjeans / Kommentarer: 1
Howdy-Howdy!
Just nu sitter jag i Sollefteå, eller typ. Fyra mil ifrån Sollefteå eller jag har ingen aning egentligen.
Igår var jag hos någon Sara, en flickvän till Robins kompis. Hade typ, ehm ganska tråkigt..
Vi skulle egentligen sova där, men vi åkte hem ist.
Ointressant men what ever, nu ska jag ut i solen peace puss! 

0127; 'underground..'

Den:2010-07-11 Kl: 01:26:57 / blåjeans / Kommentarer: 2
Hejhå lilltå!
Gud så barnslig hälsningsfras.
Jag har varit ganska inaktiv på bloggen, och ber ursäkt och tusen om! Men har spenderat mycket tid med Robin. Tar vara på den tiden vi kan umgås om man ska säga så.

I Torsdag var på jag Gatufesten, en festival här i Sundsvall. Såg älsklings Timo Räisänen och min rena kärlek Kent med Robin! Var helt jävla underbart, fotade väldigt mycket. Men kan inte lägga in bilderna just nu. Ni får se dem jag lovar! Jag saknar Kent! :(

+ Jag kanske inte kommer vara så aktiv i veckan heller, en förvarning! Jag åker nämligen till Robins stuga uppåt i norrland. En timme ifrån Sundsvall. Ska bli skit roligt, så kommer nog vara inaktiv mina vänner små. Hoppas ni har en kul vecka framför er, så ska jag försöka skriva några inlägg i veckan ;)


0043; 'rocketship to the moon'

Den:2010-07-07 Kl: 00:42:50 / latest purchase / Kommentarer: 2




latest purchase
vita tröjan med guldaktiga knappar på axlarna cubus 65:- rea
leopard tröja gina tricot 149:-

Var ute på Birsta med min pojkvän, köpte de här tröjorna medan han köpte en ny Cross hjälm med Monster Enegry på. Matchande handskar och gröna glasögon till hjälmen. Och en tjock tröja från Carlings :D. 

Nu ska jag lägga mig i sängen! Pusssssss


0137; 'Jag Älskar Dig'

Den:2010-07-06 Kl: 01:37:43 / blåjeans / Kommentarer: 4



Svar: Klart jag kan berätta! Åh tack så mycket! :D

15 November 2009 var en ny start på ett nytt kapitel. Det var dagen då jag och Robin blev tillsammans, efter "uppehåll" om man ska kalla det så.

Hela historian började den 17 Oktober 2009 dagen före min fjorton års dag. När jag helt oväntat såg en snygg kille på en sida såkallad www.emocore.se såg en bild på "senast inloggade" på en handsome kille i en randig tröja och halvblond/halvbrunt hår. Klickade intresserat in på bilden och med mina ögon såg jag en ursnygg kille. Beslöt mig för att skriva en kommentar på en av hans bilder, det var då vi började prata med varandra.

Men det kom något ivägen för oss, han var dock på G med en annan tjej. Så jag beslöt mig för att då sluta skriva till Robin när han hastigt bytte msn namn med hennes namn på. För ville inte vara en börda eller ett störande objekt för Robin. Det tog kanske några veckor igen innan han skrev till mig. Minns än idag vad han skrev till mig.

Finis, det var det första han skrivit till mig när jag loggat in på msn. Blev varm i kroppen för jag hade gått och tänkt på den underbara killen jag helt plötsligt börjat gilla efter en dag. Under Halloween var jag i Gävle hos min syster, och det enda jag tänkte på var honom. Kunde inte släppa tankarna om honom. Men sedan efter ett tag började tankarna försvinna i dimman.

Blev kär i dunsten! I världen underbaraste kille. Jag stod honom väldigt nära, och fanns alltid där för honom för jag visste att han var i en svår tid. Gjorde allt för att få honom på humöret igen och ville bara ta tåget till Stockholm för att vara med honom. Jag fanns alltid där nära, gjort allt för honom kunde gå över vatten för min pojkvän. Ville bevisa för honom att jag var den som alltid fanns där för honom, alltid skulle ta hand om honom vad som än händer skulle jag alltid ta hand om honom. Torka hans tårar, ta hand om honom, se till att han mådde som bäst!

Vi hade ett förhållande ett bra tag, tills det blev svårt för oss. Distansförhållande tog våra krafter, men det tog mest på Robins krafter. När han inte orkade ett förhållande längre, inte på distans. Han lämnade mig, jag stod där helt förstörd. Han hade blivit tillsammans med någon annan. Kunde varken sova eller äta, hade ingen lust för något. Bara gick på min sista prao-dag, mådde som dåligt. Lill-Calle på förskolan satt och kramades med mig och fick mig att skratta lite. Senare på kvällen tog Robin kontakt med mig igen. Blev rädd/chockad så jag började nästan spy.

Han bad om förlåtelse vad han gjort och hoppades på att jag skulle förlåta honom, och det gjorde jag. Men hade fortfarande tankar om att han kanske endag skulle göra det igen. Har dom tankarna än i dag. Vi har haft våran berg-o-dalbana i vårat förhållande. Men jag älskar honom med hela mitt hjärta! Kommer alltid att älska honom. Han är den person jag verkligen inte kan leva utan. Mitt allt!  


2049; 'cookies ♥'

Den:2010-07-04 Kl: 20:49:11 / questions / Kommentarer: 5
Hej hå!
Just nu sitter jag hemma, har kommit hem från stugan har duschat och gått en kort promenad med älsklingen. Nu sitter jag och äter på mina favorit kakor Oreo´s. Så goda

Min fråga idag är, vilka är dina favorit kakor? :D


0229; 'tummen ner för solbränna'

Den:2010-07-04 Kl: 02:29:26 / blåjeans / Kommentarer: 0
Hejhej!
Solbränd och fin är man, hualigen så fint.. Är alldeles röd på axlarna och på bröstet. Det svider och kliar som satan.

Idag har jag och Robin varit ner till Gnarp på någon sorts "bilträff", det var så satans varmt där borta så man dog ju nästan! Jag och Robin var ner och badade när vi kom tillbaka till sommarstugan, jag hade med mig en liten fegis i vattnet. Min pojkvän var riktigt feg att bada medan jag själv nästan doppade mig ;)

Nu sitter jag här på sängen med Robin liggandes bakom mig, myggen har kommit in i stugan så måste nog stänga dörren. Annars dör väl jag och Robin här inne. Så jag ska nog gå och stänga dörren och stänga datorn. Jag lovar att jag ska skriva ett inlägg och mig och Robin.

Gonatt!

0115; 'ute i sommarstugan med robin!'

Den:2010-07-03 Kl: 01:15:28 / blåjeans / Kommentarer: 14


Hej!
Har varit lite bort från bloggen ett tag, har varit med Robin sen onsdags.
Har inte haft någon tid för dator, haft fullt upp med babe!
Har fått många kommentarer på sistonde, grymt kul!
Fått kommentarer om att det tydligen skulle vara kul om jag skrev lite om mig och Robin.
Klart jag ska skriva om våran "historia"! ;)
Snart 9 månader med grabben, tiden går fort!
9 månader är mycket bättre än era ynka 5 månader eller 3!
Haha nej bara jävlas lite med er alla, sitter nu i min sommarstuga med Robin liggandes bakom mig.
Han verkar trött, min lilla tröttis.
Kanske skriver om mitt och Robins förhållande om ett par minuter.
Är så glad att jag fått en hel del kommentarer! Känns förjävla kuligt :D
Puss så länge, antingen skriver jag om en stund efter jag gosat med Robin!


RSS 2.0